Boeidelen

Hier vindt u snel en gratis nieuwe boeidelen. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van boeideel-leveranciers uit uw omgeving.

Stap 1: Kies uw categorie

Boeidelen of boeiboorden

Boeiboorden of boeidelen vormen de afwerking van een dakrand, dakgoot of dakkapel. Over het algemeen is dit een plank van hout, kunststof of trespa. Trespa wordt vaak door dakkapelleveranciers gebruikt voor het maken van de boeidelen op een dakkapel. Trespa is een kunststof dat erg duurzaam is en niet zo snel verweerd door zonlicht en weersinvloeden. Deze boeidelen gaan dus lang mee zonder dat deze intensief onderhoud nodig hebben.

Smaakvolle boeidelen

Is de keuze in zijwanden van een dakkapel vaak beperkt vanwege plaatselijke bouwverordeningen, boeidelen kunnen wel volledig naar eigen smaak gekozen worden. Er zijn boeidelen die een modern gezicht geven aan uw dakkapel, maar u kunt ook kiezen voor een meer klassieke uitstraling. Boeidelen zijn in diverse stijlen, kleuren en vormen leverbaar en zijn de finishing touch voor elke dakkapel.

Boeidelen vormen lijst om uw dakkapel

Het zijn de details die de totale afwerking van uw dakkapel bepalen. Boeidelen vormen een omlijsting tussen het dak en de kozijnen. Het is het beste te vergelijken met een lijst om een schilderij. Boeidelen zitten niet op een eenvoudig te bereiken plaats. Eenmaal geplaatst, hoopt menig woningbezitter er nooit meer naar om te hoeven kijken! Gelukkig worden boeidelen tegenwoordig in kunststof geleverd. Net zoals een kunststof kozijn hebben kunststof boeidelen weinig tot geen onderhoud nodig.

Houten boeidelen

Indien u gekozen heeft voor een houten dakkapel, denkt u er wellicht over om ook de boeidelen van hout te laten maken. Zonder twijfel heeft hout een warme en natuurlijke uitstraling en is het een prachtig materiaal om uw dakkapel mee af te werken. Bedenk echter wel dat boeidelen altijd in weer en wind hangen en regelmatig onderhoud nodig hebben. Bij de aanschaf van boeidelen dient u rekening te houden met een terugkerende klus hoog op de ladder!Veel plezier met het vinden van boeidelen.

boeidelen Vind uw dakkapel

Laatste update: 11-07-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |