Isolatieglas

Hier vindt u snel en gratis informatie over o.a. isolatieglas. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van dakkapel-leveranciers uit uw omgeving.

Stap 1: Kies uw categorie

Isolatieglas voorkomt condensvorming

Vanzelfsprekend wilt u dat uw dakkapel goed wordt geïsoleerd. Het dak en de zijkanten mogen bepaald geen tocht doorlaten en de kou moet buiten blijven. Het gebruik van isolatieglas is met de alsmaar stijgende energieprijzen een absolute noodzaak. Afgezien van de isolerende eigenschap van isolatieglas, voorkomt u met dit materiaal condensvorming en vochtige vensterbanken. Voor een prettige atmosfeer is het belangrijk het kozijn, naast isolatieglas, ook te voorzien van ventilatieroosters.

Verschillende types isolatieglas

Praktisch alle dakkapellen worden tegenwoordig geleverd met isolatieglas. Er is zelfs een ruime keuze in verschillende soorten isolatieglas. Zo is er het standaard isolatieglas die bij iedereen bekend is als de traditionele dubbele beglazing. Daarnaast is er het hoog rendement (HR) glas welke voorzien is van een warmtereflecterende coating. De hoogste thermische isolatie wordt verkregen door het HR++ glas waarbij de spouw van het glas gevuld is met Argon gas.

Isolatieglas voorzien van glas in lood

U wilt uw dakkapel laten maken van hoogwaardige en duurzame materialen. Stevig materiaal en degelijke kozijnen. Daarnaast wilt u dat uw dakkapel een eenheid vormt met de rest van uw monumentale pand. Bij voorkeur voorzien van glas in lood, zoals de rest van uw ramen. En voorzien van isolatieglas. Gelukkig is er steeds meer mogelijk met isolatieglas. U kunt tegenwoordig in de spouw van isolatieglas jaloezieën of glas in lood laten plaatsen. Geïsoleerde ramen met een monumentale uitstraling.Veel plezier met het vinden van informatie over isolatieglas.

isolatieglas Vind uw dakkapel

Laatste update: 23-04-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |