Kunststof dakraam

Hier vindt u snel en gratis een nieuw kunststof dakraam. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van dakraam-leveranciers uit uw omgeving.

Stap 1: Kies uw categorie

Monteren van kunststof dakraam vraagt om voorbereiding

Een kunststof dakraam is met een beetje handigheid zelf te plaatsen. Uiteraard moet men niet onbezonnen aan zo’n klus beginnen, en een goede voorbereiding is noodzakelijk. Het is raadzaam goed te informeren bij de leverancier, alvorens het kunststof dakraam te plaatsen. Kijk ook bij bestaande dakramen hoe de constructie en afwerking is uitgevoerd. Het is de bedoeling dat alles naadloos of het dakvlak aansluit en een kunststof dakraam geen zwakke plek op het dak gaat worden.

Een kunststof dakraam leverbaar in verschillende modellen

Een kunststof dakraam is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: een uitzetraam, een tuimelraam of een uitzettuimelraam. Een tuimelraam gaat naar binnen open en een uitzetraam naar buiten. Dat betekent dat een kunststof dakraam voorzien van tuimelmogelijkheid binnen meer ruimte inneemt, maar wel eenvoudiger is te reinigen. Een kunststof dakraam dat naar buiten wordt uitgezet, scheelt binnen ruimte, maar is aan de buitenzijde lastig schoon te maken.

Met een kunststof dakraam meteen meer ruimte

U wilt de zolderkamer eens flink onder handen nemen. Uw puberdochter zeurt al tijden over een eigen plek om te chillen met haar vriendinnen. Een kunststof dakraam is dé oplossing voor u en uw dochter. Boven op de zolder kunnen zij hun gang gaat zonder dat u zich hoeft te storen aan hun muziek, en met een kunststof dakraam is er voor uw dochter voldoende licht en lucht om gezellig te kletsen. En als uw dochter de deur uitgaat, houdt u er een ruime logeerkamer aan over.

Kunststof dakraam relatief kleine investering

U denkt dat u meer ruimte nodig hebt in de toekomst? Wellicht is de uitbreiding van uw gezin de aanleiding om toch eens uit te zien naar een de mogelijkheden van een kunststof dakraam. De kamers op de eerste verdieping zijn prima, maar die zolderruimte kan veel efficiënter benut worden met het plaatsen van een kunststof dakraam. Een extra badkamer om rijen voor de douche in de ochtendspits te voorkomen, of een lichte werkkamer voor u zelf. Een kunststof dakraam vraagt een kleine investering in ruil voor een grote ruimtewinst.

Veel plezier met het vinden van een nieuw kunststof dakraam.

kunststof dakraam Vind uw dakkapel

Laatste update: 20-06-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |